TYPE 3

Succes is voor type 3 belangrijk. Hij identificeert succes met het behalen van een doel en de erkenning die je daarvoor krijgt. Bijvoorbeeld het doel de meest succesvolle verkoper te zijn of de meest 'sexy' vrouw.

Type 3 vindt het belangrijk om mensen te laten weten waar hij goed in is. Hij heeft mede zijn succes te danken aan het feit dat hij altijd een goede indruk wil maken.

Herken jij deze eigenschappen?

Talent

Energiek, zelfverzekerd, charmant, succesvol, doelgericht, optimistisch, besluitvaardig, gedreven.

Valkuil

Ongeduldig, doel heiligt de middelen, opportunistisch, gericht op korte termijn, draagt een masker, komt moeilijk bij zijn gevoel.

Spreekstijl

Enthousiast, zichzelf en anderen motiverend voor het bereiken van succes.

Uitdaging

Laat je sociale persona los en vind je innerlijke essentie. Wees eerlijk in persoonlijke bezinning en vraag om feedback.

De kans is dan groot dat jij type 3 hebt!

Type 3 onder stress

Onder stress ben je zo geconcentreerd op je einddoel dat je vergeet te genieten van 'de reis' naar het doel toe. Je zet al je kracht in om maar door te blijven gaan. Zelfs als je mensen daarbij omver duwt. Moet je dingen doen die je saai en oninteressant vindt, dan hoort dat erbij. Totdat je te lang vast zit in een baan of relatie die niet goed voor je is. Dan knapt er iets en stroomt al je energie weg.

Type 3 in ontspanning

Door aan je persoonlijke effectiviteit te werken komt je authenticiteit naar boven. Jij weet weer wat jij wilt. De weg naar succes kan eenzaam zijn. Maar dat hoeft niet. Als jij lekker in je vel zit dan ontdek je dat een doel dat je samen met anderen behaalt je veel meer voldoening geeft. Jij bent de aanvoerder van het winnende team en doet voelt heerlijk.

Wil jij ook je persoonlijke effectiviteit vergroten?
Ik heb zin om samen met jou aan de slag te gaan!

Wil jij meer informatie over type 3?

Schrijf in het berichtenveld "type 3". Dan zorg ik dat jij het informatieblad over type 3 ontvangt.
Automatisch krijg je ook de nieuwsbrief (max. 1x per maand)

Contact

stephanie@effectiefjezelf.nl 
0624249139

Adres

Smidsgilde 3 
3994 BG Houten

Nieuwsbrief ontvangen?